Het hele jaar door de bloemetjes buiten zetten!

Dier & Tuincenter Rommel is niet enkel de grootste speciaalzaak voor dieren in Oostende en omstreken…

…we helpen je ook om je tuin tot in de puntjes te verzorgen.

We verkopen meststoffen, zaden, kamerplanten, terrasplanten, bloemen, en een heel assortiment aan tuingereedschap: van schoffels en harken tot heggenscharen en tuinslangen.

We hebben ook een grote keuze wat betreft terracotta beelden om je tuin mee te versieren. Je vind ook allerlei soorten (bloem)potten uit terracotta, kunststof, clayfibre & arduin

Onze medewerkers staan graag voor je klaar met hun gespecialiseerde kennis, om je de voor- en nadelen van de verschillende materialen uit te leggen.

We zijn vooral trots op de verkoop van gespecialiseerde potgrond, meststoffen voor de tuin, en producten om je bodem te beschermen. Je kan bij ons vele merken vinden, maar we concentreren ons vooral op de merken DCM en Vilmorine, die erg ecologisch verantwoord zijn.

Zo kan je bij ons niet enkel gazonzaad vinden, maar ook heidemest om je bloemen te bemesten of een kalkrijke ondergrond te helpen verzuren. We verkopen ook boomschors. Dennenschors is bijvoorbeeld erg geschikt om onkruidgroei, vorstschade en uitdroging tegen te gaan, en het is bovendien esthetisch ook nog eens zeer mooi én een natuurlijke oplossing.

Last van onkruid, vervelende insecten of ongedierte in de tuin?

Met merken als Edialux en Bayer zit je goed: Dier & Tuincenter Rommel verkoopt plantaardige en biologische producten die je helpen om je tuin kerngezond te houden.

Als een vis in het water

Voor mensen met een vijver in de tuin, bieden we ook alle mogelijke oplossingen die voor planten en vissen in de vijver volledig veilig zijn. Met behulp van vijverkalk kan je bijvoorbeeld de zuurtegraad van het water neutraal houden, wat de plantengroei bevordert dankzij het aanwezige calcium en magnesium.

Daarnaast verkopen we ook producten om algenvorming tegen te gaan. Een overdaad aan zonlicht, overgebleven visvoer of uitwerpselen van vissen kunnen er al snel voor zorgen dat je vijver onaangenaam oogt en ruikt. Dier & Tuincenter Rommel biedt volledig natuurlijke producten aan om je vijver helder en stralend te houden.

Laat je niet om de tuin leiden!

Kom snel langs bij Dier & Tuincenter Rommel.

Met onze jarenlange expertise en klantvriendelijke aanpak helpen we je graag verder, wat je probleem ook is!

Menu